img

Szerző: Herman Wiseman

Foglalkozzon ízületeivel, mielőtt túl késő lenne. Ne feledje: az arthritis és az arthrosis 3 év alatt elpusztíthatja a porcszövetet

Figyelem! Ha fájnak az ízületei, ebben a blogban megtalálja tanácsaimat az ízületek állapotának javítására. Kelet-Európa országaiban egyre több a szer, de valamilyen oknál fogva egyre kevesebb az egészséges ember. Az ízületi és a gerinc problémák 17 éven keresztül a rokkantság №1 okai.

Rólam: Én, Herman Wiseman, 1928. július 7.-én születtem, osztrák orvosi szakember, tudós, professzor. Szakosodtam mind a klasszikus, mind a nem hagyományos gyógyászatra. Elsősorban az ízületekkel és a gerinccel kapcsolatban segítek az embereknek, valamint személyes példával bizonyítom, hogy az ízületek mozoghatnak problémamentesen még az én koromban is.
img

Meglephetem Önöket? Statisztikák szerint 25 éves kor után mindannyiunknál visszafordíthatatlan ízületi pusztulási folyamatok kezdődnek, többnyire pedig az összes ízületi problémát az ízületek rossz vérkeringése okozza.

Már bizonyított, hogy az ízületek rossz vérkeringése számos nagyon rossz folyamatot indít el.

Ez a probléma kiválthat:

- Ízületi gyulladást (arthritis, köszvény);

- Fokozott porckopást (arthrosis, sérv, protrusio);

- Sólerakódásokat (osteochondrosis);

- Az ízületi kenőanyag "kiszáradását";

- Csontszövet disztrófiát (osteoporosis).

img

A krónikus ízületi gyulladás és fájdalom rossz jel. Arthritisnél a gyulladás egyáltalán nem jelentkezhet vagy megjelenhet kissé: kis ízület vagy gerinc ropogás, enyhe duzzanat vagy merevség érzése.

img

Gyulladásos folyamatok jelei az ízületekben:

- Ropogás;

- Fájdalom;

- A végtagok megdagadása vagy duzzanata;

- Merevség;

- Éles fájdalmas "lumbágó";

- Nyak "púp".

Az ízületek gyulladásos folyamata nagyon alattomos dolog. Elkezdődhet észrevétlenül és gyorsan felgyorsul, kellemetlenséget és fájdalmat hozva az embernek.

És mit jelent az ízületi probléma? Ez fájdalom, képtelenség elvégezni a mindennapi feladatokat, dolgozni, pihenni, elmenni a boltba.

Nem kell alábecsülni az arthritist, ez egy nagyon súlyos probléma. Az ízületi gyulladás az arthritis legártalmatlanabb megnyilvánulása. Ha elhanyagoljuk ízületeinket, teljesen elveszíthetjük az ízület mozgékonyságát.

Kérdezhetik, miért ijesztgetem itt önöket? Mindannyian tudjuk, hogy ha megbetegszünk – szakértőhöz kell menni, sokat tud a betegségekről, megoldást talál rájuk, ez a munkája. De leginkább mit csinálnak ma a szakértők a kelet-európai országokban, amelyeket nemrégiben meglátogattam? Hatástalan szereket írnak fel, amelyeket állandóan meg kell vásárolni.

Ottani előadásaimban elmondtam, hogy magam is úgymond a penge élén táncoltam. Rokkanttá válhattam volna, elveszítve a láb mozgékonyságát. De nekem sikerült megoldani ezt a problémát. Valószínűleg a specialisták számára Európa ezen részén valamilyen egyedülálló eset vagyok, ha nyugodtan tudok mozogni.

A gyakorlatban nem egyszer meggyőződtem arról, hogy mivel a természet gyermekei vagyunk, a terápiás szereket is ott kell keresni: azt, ami segít megelőzni az ízületi problémákat.

Ha az ember tablettákon él, a szer abbahagyása pedig új fájdalmat, duzzanatot és rossz közérzetet okoz, a következtetés önmagát sugallja. Az emberek valódi száma, akik rokkanttá váltak Kelet-Európában – 1 millió megnyomorított élet 12 év alatt! Az emberek, közülük a legtöbben nyugdíjasok, specialistákhoz fordultak segítségért. Azok pedig segítség helyett hasznot húztak az emberek szenvedéséből, jól tudva, hogy az általuk felírt szerek nem segítenek. És az ilyen gyakorlat nemcsak a magánkézben lévő klinikákon elterjedt, hanem az államiakban is.

A GYÓGYSZERTÁRAIKBAN ÉRTÉKESÍTETT SZEREK 95%-A HASZNAVEHETETLEN VAGY EGYSZERŰEN KÁROSAK AZ EGÉSZSÉGRE

Elmondom kollégám keserű tapasztalatait ebből a régióból. 55 éves korában a saját bőrén tapasztalta meg, mi is az a térdprobléma. Összesen 47 ízületi terápiás módszert próbált ki, amelyek 9 évig és 7 hónapig tartottak. Féléves kísérletek is voltak a térd egészségének helyreállítására különböző kenőcsök és krémek segítségével, egészen a népi orvoslásig.

Végül mégiscsak talált egy remek szert, amelyet nekem is javasolt. Egyszerű: gyömbérgyökér kivonat, bors kivonat, Gaulteria illóolaj alapú masszázs és gél.

Nem sokkal a szer kúrájának megkezdése után kollégám már normálisan járt. Ez a gél segített neki megszabadulni a fájdalomtól, duzzanattól, az ízület gyulladásától.

A szer neve Arthrolon. Ez a gél nekem is segített helyreállítani ízületeim mozgékonyságát, elfelejteni a fájdalmat, a duzzanatot, a gyulladást. Már nem is szedek többé fájdalomcsillapító tablettákat, mivel az Arthrolon elősegítette azt, hogy már néhány hónapja nem tapasztaltam fájdalmat mozgás során, valamint kellemetlenséget.

Itt felmérést teszek közé azon emberek köréből, akik magukon használták a gélt. Összesen 7 849 ember vett részt a telefonos felmérésben:

- több mint 93% kijelentette, hogy a gél segített nekik megszabadulni a fájdalomtól;

- 6,5% jelentős javulást érzett ;

- 0,5% nem vett észre javulást.

Örömmel tájékoztatom önöket, hogy a szert most már Európa bármely országában meg lehet rendelni. Remélem, hogy hamarosan sorra kerülnek a kelet-európai országok is, amelyeket nemrégiben előadásokkal látogattam meg.

A modern "Arthrolon" gél összetétele nagyon erős: komponensek, amelyek segítenek a szernek MAXIMÁLISAN mélyre hatolni a sérült porcszövetbe.

Itt van egy rövid lista arról, hogy mit tud ez a gél:

1. Segít megszabadulni a fájdalomtól gyömbérkivonat segítségével;

2. Folyamatosan működik, nem csak az alkalmazás idején;

3. Segít enyhíteni a gyulladást a vérkeringés aktiválásával.

Szeretném különösen felhívni az Önök figyelmét arra, hogy az "Arthrolon" gél elősegíti, hogy az ember normálisan tudjon mozogni és teljes életet élhessen.

Ez a szer nem csak az ízületek életkorral kapcsolatos változásai esetén segít, hanem elősegíti az ízületek túlzott megterhelése miatti ízületi problémák megoldását is.

Akinek szükséges, meghagyom a gél hivatalos gyártójának linkjét. Mindenki legyen egészséges, vigyázzanak magukra és ízületeikre!

Figyelem! Most az Arthrolon gélre 50% kedvezmény érvényes. A program -ig érvényes. Érkezzen megrendelni csomagját!

img
194 hozzászólás
img
Ferenc
Rendkívül érdekes módszer, de persze lehetetlen elképzelni, hogy 9 évi kezelés után végül itt az eredmény!...
2 órája | Hozzászólni
+1
img
Miklós
A szerencsések közé kerültem, sikerült az Arthrolon szert kedvezményesen megrendelni . Egyszerűen remek! Azt mondták, hogy Sutera lejön pár nap alatt!
6 órája | Hozzászólni
+14
img
Mária
Mi már régóta használjuk otthon az Arthrolon gélt, de akkor vettük, amikor még nem volt akció.
6 órája | Hozzászólni
+7
img
Ildikó
Teljesen egyetértek! Arthrolon – egyedülálló szer, amely jobban segít, mint bármi, amit kipróbáltam. Az ízületeim több mint 4 évig fájtak. Az elmúlt évben annyira fájtak, hogy a fájdalomcsillapítók nem segítettek. Mindennel kezeltem, amivel lehetett. Végül az ízületeimet ennek a gélnek köszönhetően hoztam rendbe.

img
6 órája | Hozzászólni
+15
img
Bence
Csak megmutatom a kezemet az Arthrolon gél használata előtt és után. Ítéljék meg maguk

img
8 órája | Hozzászólni
+10
img
László
Tényleg helyreállítja???
8 órája | Hozzászólni
+3
img
Herman Wiseman
Igen, tényleg, mindent kipróbáltam magamon és nem is egyszer.
8 órája | Hozzászólni
+31
img
András
Remek szer, az ízületeim egyáltalán nem fájnak, amióta elkezdtem kenni vele.
12 órája | Hozzászólni
+3
img
István
Hét évvel ezelőtt elkezdtem edzeni, először ostoba módon egyedül, 3 évig aztán edzővel, 2 év múlva felébredtem és rájöttem, hogy "nincsenek" kezeim, a vállam őrülten fájt. Aztán egy időre alábbhagyott, utána pedig az orvosokat jártam, egy idő után ropogni kezdett a vállam (csak kiegyenesítem a kezem és az ízület kiugrik), most megmaradt az időnkénti sajgó-húzó fájdalom, elmentem egy magánklinikára, azt mondták, csináljak röntgent. Barátaim, adjatok tanácsot, kihez menjek vagy mivel kezeljem. Isten mentsen meg minket!!!!
19 órája | Hozzászólni
+5
img
Mihály
Barátom, külön neked mindent részletesen leírtak. Itt a weboldal, itt minden le van írva. Egészségedre
19 órája | Hozzászólni
+18
img
Lilla
Nagyon jó összetételű, magas koncentrációjú hatóanyagok. Néhány barátom már kipróbálta, a visszajelzések csak pozitívak.
1 napja | Hozzászólni
+15
img
Hajnalka
Nekem az Arthrolon nagyon segített! Megdagadt a térdem, nem tudtam behajlítani. Az apám hozta valahonnan! Nézzék a különbséget:

img
1 napja | Hozzászólni
+15
img
Róbert
Srácok, mondjátok, a térdem elkezdett kattogni, folyamatosan...jársz és minden hajlításnál...szörnyen idegesítő, tanácsoljatok valamit, mit lehet szedni? És ha valaki találkozott ilyesmivel, mivel van összefüggésben ez a hang?
1 napja | Hozzászólni
+47
img
Zénó
Szétesel, ez az, amit jelent.
1 napja | Hozzászólni
+9
img
Norbert
A térdem terápiájára vettem, először semmi sem észrevehető, de a 2. napra enyhült a gyulladás és a duzzanat. Fájdalom még van, de tovább használom, azt hiszem ilyen ütemben hamarosan minden rendben lesz.

img
1 napja | Hozzászólni
+11
img
Noel
Ez a gél jó dolog. Engem is lábra állított.
1 napja | Hozzászólni
+20
img
Laura
Csak nem valaki csinált egy szert az ízületek károsodása ellen!! Sok éve van arthritisem és az orvosnak igaza van, minden évvel rosszabb és rosszabb!
1 napja | Hozzászólni
+13
img
Péter
Sportoltam és kificamítottam a lábam. Egy hétig fájt és arthritis alakult ki. A barátom az Arthrolon gélt ajánlotta, amely mindössze egy kúra alatt megszüntette az összes jelet!
2 napja | Hozzászólni
+6